Dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii


Despe noi noi vorbesc gama complexa de dezinfectanti comecializati si serviciile oferite clientilor cu dedicare, grija si profesionalism. Suntem fericiti sa stim ca dezinfectantii comercializati de noi protejeaza de la cadre medicale si personal auxiliar pana la fiecare individ care foloseste in casa sau la serviciu dezinfectanti care sa ii ofere protectia impotriva factorilor care ii pot influenta starea de sanatate.

Pe blogul nostru vom veni cu informatii de interes pentru toata lumea, te vom tine la curent cu tot ce e nou in domeniul dezinfectantilor, de orice fel si pentru orice domeniu ( dezinfectanti profesionali, dezinfectanti medicali, dezinfectanti concentrati, dezinfectanti pentru orice tip de suprafata, dezinfectanti pentru aer, dezinfectanti pentru apa, dezinfectanti pentru maini, etc)

Dezinfectanti cu livrare imediata din stoc


Echipa noastra de marketing urmareste si face analize in ceea ce priveste produsele cu cerere mare, produsele dedicate sectorului medical si conex, inclusiv cabinete veterinare, produsele dedicate saloanelor de infrumusetare, produsele destinate sectorului industrial, etc cu scopul de a aveam mereu suficiente cantitati pe stoc pentru a putea onora cererea rapid, asa cum deja v-am obisnuit.

Dezinfectanti de calitate ieftini


Ne-am propus sa venim mereu cu oferte atractive si pachete care sa fie de interes pentru clentii nostri. Daca iti place o gama anume, cu siguranta vei fi incantat de pachetul pe care ti-l oferim, de livrarea gratuita incepand de la comenzile care insumeaza 150 lei, de promtitudinea cu care preluam fiecare conada, indiferent de valoare.

Dezinfectanti pentru maini


Pandemia cu care ne luptam tori in ultimele luni a facut sa creasca consumul de gel dezinfectant pentru maini. Glerurile si solutiile dezinfectante comercializate de noi iti ofera garantia unui produs profesional, iti ofera protectie impotriva SARS COV 2 (Coronavirus  sau Covid 19) fara a-ti afecta echilibrul lipidic al pielii.

Exista multe produse pe piata care irita sau care usuca pielea. Exista multe produse care nu protejeaza corespunzator. Tocmai de accea tragem un semnal de alarma si comercializam doar produse profesionale pentru igiena mainilor.

Sapunurile lichide antibacteriene comercializate sunt din game medicale care ofera protectie de pana la 99% si hidratare. In plus, la noi pe stoc gasiti dispensere si dozatoare cu actionare cu cotul sau automate. Sunt ideale atat pentru clinici si spitale cat si pentru sedii de firme, institutii publice, spatii comerciale, hale de productie, etc.

Spalatul pe maini cu un sapun lichid antimicrobian este cea mai ieftina si utila metoda de protectie. Atunci canfd nu ne putem spala pe maini, avem la dispozitie un gel dezinfectant care sa ne protejeze pana atunci cand avem acces la apa si sapun.

Dezinfectanti si produse farmaceutice de uz extern


Apa oxigenata, spirt, mixturi cu alcool,  rivanol, tincturi, uleiuri de uz farmaceutic tablete clorigene si alte produse dezinfectante si antiseptice pot fi comandate cu un singur click de pe site-ul nostru.

Noutati din domeniul dezinfectantilor


Mereu apar noutati in domeniul dezinfectantilor pentru uz medical, profesional sau personal. Orice noutate va avea un articol dedicat pe blogul nostru. Vrem sa te informam corect!